Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Στο ιστορικό ξενοδοχείο LETO στην Μύκονο η νέα ενότητα έργων μου εμπνευσμένη από την εκκλησιά της Παραπορτιανής


Ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Μυκόνου το ιστορικό LETO hotel φιλοξενεί την νέα ενότητα έργων μου, που είναι εμπνευσμένη από την εκκλησιά της Παναγιάς της Παραπορτιανής !!!

Η εικαστική αυτή έκθεση λαμβάνει χώρα έως τα τέλη του Αυγούστου, παρουσιάζοντας σε κεντρικά σημεία της χώρας της Μυκόνου με την υποστήριξη και τη συνεργασία της ΚΔΕΠΠΑΜ και της Ιταλικής εταιρείας REALIZE, την ενότητα έργων μου η οποία αποτελεί ένα πρωτότυπο art project στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων...


το τρίπτυχο έργο μου στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου LETO 

Το πρωτότυπο αυτό εικαστικό project χαράσσει μία διαδρομή τέχνης μέσα στη χώρα της Μυκόνου και προσκαλεί φιλότεχνους και μη, να ανακαλύψουν τα έργα, που έχουν τοποθετηθεί και φιλοξενούνται, σε κομβικά σημεία, από την περιοχή του Κάστρου όπου βρίσκεται η εκκλησιά της Παναγιάς, το παλαιό λιμάνι έως και την περιοχή της Φάμπρικας !

Τα έργα επιμελώς τακτοποιημένα στους χώρους φιλοξενίας τους, αποτελούν στο σύνολο τους μία ιδιαίτερη εικαστική έκθεση. Έτσι δημιουργείται ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ του κοινού και της τέχνης καθώς υπάρχει μία αέναη συμφωνία με τα εκθέματα, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μυκόνου, την υπέροχη εκκλησιά.

ένα από τα έργα της ενότητα; "Παραπορτιανη"

Εκτός από τα έργα που φιλοξενούνται στο Ξενοδοχειακό συγκρότημα LETO, μικρές ενότητες έργων, εκτίθενται στο Δημοτικό Κήπο Μελετόπουλου, στο φουαγέ της Δημοτικής Πινακοθήκης Μυκόνου (ΚΔΕΠΠΑΜ) καθώς και στην Βιβλιοθήκη Παναγιώτη Κουσαθανά, όπου το κοινό μπορεί να επισκεφτεί στις ώρες λειτουργίας των εκάστοτε χώρων.


​​​​LΕTO HOTEL
ΚΔΕΠΠΑΜ - Φουαγέ Δημοτικής Πινακοθήκης Μυκόνου
Δημοτικός Κήπος Μελετόπουλου
Βιβλιοθήκη Παναγιώτη Κουσαθανά - Δημοτική Στέγη Μελέτης Πολιτισμού & Παράδοσης