Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Winter Wonderland 2018 - Η διακόσμηση του φαναριού και της γιρλάντας για την πόρτα





Λευκά χιονισμένα πλατανόφυλλα που λάμπουν με τη φλόγα των κεριών καθώς οι ασημί ανταύγειες αστράφτουν, λευκά λουλούδια του χειμώνα, παγωμένα κλαδιά και καρποί του δάσους, δεσμεύονται περίτεχνα με λευκή κορδέλα, για να συνθέσουν την "Winter Wonderland" αισθητική της διακόσμησης που επέλεξα φέτος για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού μου. 


Χειμωνιάτικη Χώρα των θαυμάτων, το φετινό διακοσμητικό θέμα και όλα ντύνονται στα λευκά, στα γκρι, στα ασημί, στις αποχρώσεις του γραφίτη, που λατρεύω !!! 

Το φανάρι και η γλυκιά θερμή λάμψη των κεριών που τρεμοπαίζουν και χαρίζουν απίθανα φωτογραφικά πλάνα, είναι το βασικό διακοσμητικό στοιχείο την περίοδο των εορτών και εναρμονίζεται στην όλη διακοσμητική αισθητική του επιλεγμένου θέματος. Έτσι λοιπόν φέτος σας παρουσιάζω τη λευκή διακόσμηση του φαναριού, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το μεγάλο δέντρο του σπιτιού. Οι εικόνες είναι πολύ όμορφες και το αποτέλεσμα της φετινής διακόσμησης είναι εξαιρετικά επιτυχημένο. Χαρείτε τις εικόνες μαζί μου. 

"Winter Wonderland"
Φανάρι











Στο πνεύμα της "Winter Wonderland" αισθητικής που έχω επιλέξει φέτος για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού μου και η μεγάλη γιρλάντα που στολίζει την δίφυλλη πόρτα του living room. 

Xιονισμένα κλαδιά, λευκά λουλούδια του χειμώνα, ζεύγη πουλιών, σατέν κορδέλες και περίτεχνες μπάλες του χιονιά, συνθέτουν το στολισμό. 









Διακόσμηση φαναριού και γιρλάντας, styling, φωτογραφίες
Μιχαήλ Ρωμανός
Christmas 2018